Breaking News

Ο Ρώμας μίλησε συγκινημένος για τη «Βάλια»: «Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο Πρωινό τον Χάρη Ρώμα, που μίλησε για την παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας», σχολίασε τα remakes των σειρών που γίνονται τον τελευταίο καιρό, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στις αρχές του 2020.

Μάλιστα, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν στο τέλος της συνέντευξης μίλησε για την ανιψιά του Έφη Ρασσιά, η οποία υποδύεται στη σειρά τη «Βάλια», την κόρη της Χαράς Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου). Συγκεκριμένα είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Η ανιψιά μου θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Μόλις τελείωσε τη νομική και είμαι περήφανος γι' αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία, όπως εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη πήγαινε στη σχολή κρυφά, το έκανε σεμνά. Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια. Ακόμα παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε πολύ. 

Είναι 24 χρονών τώρα, είναι κούκλα και πολύ καλή στα δοκιμαστικά που κάναμε για το νέο κύκλο επεισοδίων. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη (Σκαρτσολιά «Μανωλάκης») και στην ανιψιά μου, την Έφη, όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε. Θα ανανεώσουν κι εμάς τους μεγαλύτερους.

Σου υπόσχομαι ότι θα έρθουμε μαζί με την ανιψιά μου στην εκπομπή σου. Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν ένα μεγάλο γεγονός, αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές να εμφανιστούμε μαζί. 

Για μένα είναι συγκινητικό, καθώς είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου. Το λέω και συγκινούμαι...»