Breaking News

GNTM 2 - Νίνα: «Η Κωνσταντίνα έδωσε τις πιο δύσκολες πόζες... Θέλει να φτάσει ψηλά στο παιχνίδι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Νίνα Τζιβανίδου αποχώρησε συγκινημένη από το GNTM και σήμερα φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας του Star.

Η 25χρονη  καλλονή σχολίασε το θέμα με τα φρούτα και τα τρόφιμα - που «έκλεβε» και έκρυβε η καθεμία στο δωμάτιό της - και τη λιποθυμία της Μαρτίνας, ενώ για τις πόζες που επέλεξε για τα κopiτσια η Κωνσταντίνα, είπε:

«Σίγουρα λειτούργησε στρατηγικά, όμως, δε με αδίκησε... Μου είπε ότι μου έδωσε μία φωτογραφία στην οποία πρέπει να χαμογελάω κι επειδή είχα δυσκολευτεί στην ντουζιέρα να βγάλω ένα φυσικό χαμόγελο, γι' αυτό μου την έδωσε για να με δυσκολέψει. Αλλά το έκανε σε όλα τα κopiτσια, όχι μόνο σε μένα.

Στις (φίλες της) "FF" έδωσε τις πιο δύσκολες πόζες, το περιμέναμε όλες... Η Κωνσταντίνα έδειχνε σημάδια ότι θέλει να φτάσει ψηλά στο παιχνίδι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί γι' αυτό πήγαμε όλες».

«Η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί, ακριβώς αυτό που βλέπετε... είναι πολύ αυθόρμητη. Στην αρχή παραξενεύεσαι αν αυτό που βλέπεις είναι αλήθεια γιατί σήμερα δε συναντάς τόσο αυθόρμητα άτομα» τόνισε, μεταξύ άλλων.