Breaking News

Όταν ο Ντάνος συνάντησε τον Μουτσινά: «Αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια και τη συμμετοχή του στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή "Χαλβάη 5-0". Για το ενδεχόμενο να γίνει All Star Survivor, είπε στον Νίκο Μουτσινά:

«Δεν ξέρω αν θα γίνει All Star Survivor. Άκουσα όλο αυτό που γίνεται, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει. Αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν...

Σαν παιχνίδι και κόνσεπτ το Survivor καταλαβαίνουμε τι είναι. Όσον αφορά το ριάλιτι είναι κάτι το οποίο υπάρχει έξω και προσωπικά είχα ζήσει κι εγώ και θα ζούμε κάθε μέρα τέτοιες καταστάσεις. Κάποιες φορές Νίκο, αν δεν είσαι πρώτος, κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας...».

Ξαφνιασμένος ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε: «Όχι, θα μείνουμε τώρα σε αυτό... Θέλω να μείνουμε κάποια δευτερόλεπτα. Πολύ με τάραξε αυτό που είπες. Αν δεν είσαι πρώτος κινδυνεύεις να μην είσαι κανένας; Αυτό γιατί ρε φίλε;».

«Γιατί η πρώτη θέση, ανεξάρτητα με το παιχνίδι, είναι η πρώτη θέση... Όταν συμμετέχω κάπου θέλω να είμαι πρώτος, θέλω να κερδίζω. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου αντικειμενικά το αν αξίζω να κερδίσω ή όχι. Και πίστευα ότι αξίζω να κερδίσω και δεν το άφησα ούτε στιγμή» απάντησε ο Ντάνος.