Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Στέλιο Ρόκκο (Επεισόδιο 19-10-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο, έναν ξεχωριστό καλλιτέχνη και δημιουργό, ήταν η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου. Ο αγαπημένος ερμηνευτής συνέπραξε με πολλούς καλλιτέχνες, δημιουργώντας απρόσμενα ντουέτα.

Ο Στέλιος Ρόκκος ερμήνευσε μαζί με τον Σάκη Ρουβά το «Όσο έχω εσένα», αλλά και το «Μια ζωή μαζί». Επίσης, με τον Κώστα Χατζή εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής, ερμηνεύοντας μαζί του τα εξαιρετικά τραγούδια: «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» και «Κι ύστερα».

Η Πάολα, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου, σε μια συγκινητική εκτέλεση μας χάρισε τη «Μικρή Πατρίδα».

Μοναδικές ερμηνείες πρόσφεραν ο Νίκος Μακρόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιάννης Καψάλης, ενώ ο Βασίλης Σαλέας συνόδεψε τον Στέλιο Ρόκκο στο τραγούδι «Ξαφνικός έpωτας», που το αφιέρωσαν στην Πάολα και τη φόρτισαν συναισθηματικά.

Την παρέα συμπλήρωσαν οι: Λάκης Γαβαλάς, Θέμης Γεωργαντάς, Ελένη Τσολάκη, Σάσα Σταμάτη, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Γιάννης Γκόφας, Θαλής Πιτούλης, Λελέ Γκόφα (η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου), Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Στέλιος Χανταμπάκης, Μαρία Φραγκάκη, Δώρα Παντέλη, Έλενα Γαλίφα, Στέλλα Γιαμπουρά, Στέφανος Σκουτέλας και Παναγιώτης Αλμπάνης.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 19-10-2019)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.