Breaking News

Το μήνυμα της οικογένειας του Πέτρου Τατσόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη ο Πέτρος Τατσόπουλος ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha και ζήτησε να αποχωρήσει. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου διαγνώσθηκε με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον 59χρονο συγγραφέα και πρώην βουλευτή αναφέρει: «Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Ο Απόστολος Δοξιάδης μετέφερε το μήνυμα της οικογένειας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, που αναφέρει:

«ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. 

Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας.»



Όταν σημειώθηκε το περιστατικό στην εκπομπή του Alpha, καλεσμένος ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος περιέγραψε σήμερα στον ΣΚΑΪ όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Δείτε το βίντεο.