Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: «Στην Ελλάδα δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι λαθρομετανάστες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής  στην εκπομπή «Citizen One», όπου σχολίασε τη διττή του ιδιότητα ως πολιτικός και ως πωλητής, την εποχή Σαμαρά, τις τελευταίες εξελίξεις στις τραπεζικές συναλλαγές, τις μεγάλες επενδύσεις, την υπόθεση Novartis, αλλά και το μεταναστευτικό - προσφυγικό.

«Χωρίς τον Σαμαρά η Ελλάδα θα είχε πάει στη δραχμή το 2012» είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στις τράπεζες και την ανακοίνωση περί μειώσεων στις χρεώσεις των υπηρεσιών, δήλωσε πως πρόκειται για το πρώτο κύμα μειώσεων, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες.

Για τις επενδύσεις εστίασε στο Ελληνικό, για το οποίο ισχυρίστηκε ότι θα αποτελέσει την ιστορική τομή για την είσοδο της Ελλάδας σε μια νέα εποχή. Όπως τόνισε: «Θα είναι ο χρυσός αιώνας της νέας Ελλάδος».

Μιλώντας για το προσφυγικό - μεταναστευτικό, φάνηκε αισιόδοξος από το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή για την αυστηροποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών παροχής ασύλου και υπογράμμισε ότι μπορεί να γίνει και πιο σκληρό αν χρειαστεί. 

Επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέστησε σαφές πως στηv Ελλάδα δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι λαθρομετανάστες, ωστόσο υποστήριξε πως «είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δεν είμαστε ζώα» και διαφοροποίησε την σκληρή πολιτική από την ανθρώπινη συμπεριφορά. 

Τέλος, μίλησε και για την υπόθεση Novartis, αποκλείοντας το γεγονός να έχουν χρηματιστεί Έλληνες πολιτικοί από την εταιρεία, δεν υποστήριξε, όμως, το ίδιο και για τους γιατρούς.

Δείτε τη συνέντευξή του στην εκπομπή του One Channel.