Breaking News

Άβα Γαλανοπούλου: Αποχώρησε από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε από την παράσταση "Happy Birthday ΕΛΛΑΣ" που ανεβαίνει στο θέατρο "Αθηνά", όπου ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η Άβα Γαλανοπούλου θα πρωταγωνιστούσε μαζί με τους Γιώργο Χατζή, Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Ερμόλαο Ματθαίου, Βασίλη Γιακουμάρο, Τάνια Ρόκκα, Γιώργο Μπούμπα και Σοφία Κουρτίδου.

Στην αφίσα κάλυψαν με μάσκα το πρόσωπο της Άβας Γαλανοπούλου, καθώς φαίνεται ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν καινούργια.

Η Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος τόνισε στην κάμερα του Πρωινού: «Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ... Την Άβα Γαλανοπούλου την ξέρω από τότε που βγήκε στο θέατρο. Δυστυχώς αποχώρησε για δικούς της λόγους. Κάναμε εσωτερική αντικατάσταση, παιδευτήκαμε πάρα πολύ... Έχει μείνει ως ανάμνηση...».

Στη  συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Το περασμένο Σάββατο η κυρία Γαλανοπούλου πήγε και τους είπε ότι αύριο Κυριακή είναι η τελευταία μου παράσταση εδώ. Την Κυριακή έπαιξε και ζήτησε να φύγει το πρόσωπο της από την αφίσα καθώς αποχώρησε. Στην συνέντευξη Τύπου, που είχε γίνει για την παράσταση, η κυρία Γαλανοπούλου δεν είχε εμφανιστεί και ο ρόλος απορροφήθηκε, δεν υπήρξε αντικατάσταση...».