Breaking News

«Αχώριστοι» ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ariana Grande και η κόρη της Cindy Crawford (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες μέρες ο Pete Davidson, που μένει στη Νέα Υόρκη, ταξίδεψε με την πανάκριβη Mercedes G-Class στο Malibu, την πατρίδα της 18χρονης Kaia Gerber. Οι δυο τους δείπνησαν στο πολυτελές εστιατόριο Nobu, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στη συνέχεια ο Davidson την πήγε ο ίδιος στο αρχοντικό που διατηρούν οι γονείς της Cindy Crawford και Rande Gerber. Ένα μήνα νωρίτερα ο 25χρονος ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Την Τετάρτη καταγράφηκαν να είναι πιασμένοι χέρι - χέρι, τη στιγμή που έφευγαν από ένα παντοπωλείο στο Hillsdale στην ανατολική Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πληροφορίες ανέφεραν ότι η Cindy Crawford είχε προειδοποιήσει τον Pete Davidson να μείνει μακριά από την κόρη της, ωστόσο εκπρόσωπος του 53χρονου πρώην μοντέλου το αρνήθηκε, ενώ πηγές κοντά στο ζευγάρι επέμειναν ότι είναι απλά φίλοι.

Η Page Six υποστηρίζει ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής η Kaia βρέθηκε στα παρασκήνια για να υποστηρίξει τον κωμικό ηθοποιό, που συμμετείχε στο Comedy Festival's της Νέας Υόρκης.

Το ρεπορτάζ ανέφερε, επίσης, ότι το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι δείπνησε στο εστιατόριο Lure Fishbar του Lower Manhattan.

Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2018 ο Pete Davidson είχε επιβεβαιώσει στο "The Tonight Show" του NBC τον αρραβώνα του με την τραγουδίστρια Ariana Grande. Λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, το ζευγάρι χώρισε.

Δείτε τις φωτογραφίες, που καταγράφηκαν την Τετάρτη.