Breaking News

Ο Ορέστης Τζιόβας ανακοίνωσε το χώρισμό του ένα χρόνο μετά το γάμο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ορέστης Τζιόβας και η Κατερίνα Φλώρου παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Δημαρχείο Αθηνών, κάνοντας τότε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους...

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε στο Happy Day πρόσφατο δημοσίευμα, που τους ήθελε να έχουν χωρίσει. Συγκεκριμένα είπε στον Μιχάλη Πλεμμένο:

«Είναι πραγματικότητα, o γάμος μας έφτασε στο τέλος για τους λόγους που εκατομμύρια ζευγάρια σταματάνε να είναι μαζί. Γιατί δεν μπορέσαμε να βρούμε τον κοινό μας τόπο. 

Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου. Τα πρακτικά θα γίνουν εν καιρώ. Δώσαμε χρόνο, αλλά δεν τα καταφέραμε, δεν ήταν κάτι που έγινε έτσι ξαφνικά. 

Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα. Δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση μεταξύ μας, ήταν μια απόφαση από κοινού να χωρίσουμε. 

Ήθελα πρώτα να μιλήσω με την Κατερίνα για να ανακοινώσω ότι χωρίσαμε. Ευχαριστώ που το σεβάστηκες, καθώς ξέρεις πως λειτουργεί ο ο "κίτρινος" τύπος. 

Ξεκινώντας το γάμο ήθελα να προχωρήσει περισσότερο, αλλά πέτυχε. Είμαι στη φάση που θα βρισκόταν ο καθένας στη θέση μου. Όταν συμβεί αυτό δεν έχει σημασία ποιος φταίει, αλλά το γεγονός που συνέβη...».