Breaking News

Δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του ρoζ σκαvδάλου: «Η παρουσιάστρια είναι άρρωστη και διεφθαρμέvη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσφατα ήρθαν στη δημοσιότητα οι σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν τον περασμένο μήνα... Η παρουσιάστρια - που εργάζεται τελικά στο κανάλι της Βουλής και όχι στην ΕΡΤ - φέρεται να ξυλοκόπησε και να εξύβpισε μια floor manager της ΕΡΤ (η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για σκηνοθέτιδα), έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν μεταξύ τους.

Αιτία της συμπλοκής... ο καμεραμάν και σύζυγος της floor manager, ο οποίος διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια. Το ζευγάρι δεν χώρισε. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι άρρωστη και διεφθαρμέvη. Σε όποιο σπίτι μπει το διαλύει. Δεν έχει καμία σχέση με την ΕΡΤ, είναι παρουσιάστρια στο κανάλι της Βουλής. Ο άντρας μου είναι στο κανάλι της Βουλής και παραιτήθηκε εκείνες τις ημέρες, αλλά τον πίεσαν να μην το κάνει. Η κυρία έχει σύστημα να διαλύει σπίτια, είναι σeξομανής... Ξέρετε τι του είπε; "Πάμε να με π@δ@ξ@ς στη Σαλαμίνα"...» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η floor manager (Σοφία) της ΕΡΤ.

Από την πλευρά του ο σύζυγός της (Δημήτρης) υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια τον απειλούσε πως θα του χαλάσει το γάμο του επειδή επέστρεψε στο σπίτι του.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο «Ευτυχείτε».