Breaking News

Γνωστή παρουσιάστρια ξυλoκόπησε σκηνοθέτιδα - Μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», που σχολίασε χθεσινό δημοσίευμα, σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι γνωστής παρουσιάστριας της ΕΡΤ. 

Η παρουσιάστρια φέρεται να γρoνθoκόπησε και να εξύβpισε μια σκηνοθέτιδα, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν μεταξύ τους. Αιτία της συμπλοκής... ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια.

Μετά το επεισόδιο, η σκηνοθέτις προσήλθε - μαζί με τον σύζυγό της και καμεραμάν της τηλεόρασης - στο Α.Τ. Ακροπόλεως, για να υποβάλει μήνυση εις βάρος της παρουσιάστριας του καναλιού για απλή σωματική βλάβη, εξύβpιση και απειλή. 

Την ίδια μέρα η παρουσιάστρια εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτοφώρου, λαμβάνοντας προθεσμία να απολογηθεί.

Μάλιστα, ο καμεραμάν αναγκάστηκε να παραδεχθεί το εpωτικό ατόπημα στη σκηνοθέτιδα και σύζυγό του. Ομολόγησε ότι με την παρουσιάστρια συνευρέθηκαν μόνο μία φορά στο πατρικό της σπίτι.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανδρόγυνου, το οποίο κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.