Breaking News

ELIF: Επεισόδια 471 - 472 - 473, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/12/19 - Επεισόδιο 471: Η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ λέει ψέματα. Δεν ξέρει όμως πως βρέθηκε η απόδειξη, που αποδεικνύει το ψέμα το στην τσέπη της. Ο Γιουσούφ είναι αυτός, που για άλλη μια φορά, προστάτεψε τη Μελέκ, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ο Ουμίτ και η Αρζού μιλάνε για το πόσο κακοί είναι και οι δύο και κοροϊδεύουν την οικογένεια Εμίρογλου. Πιστεύουν πως ακολουθούν τα σωστά βήματα για να πάρουν την εκδίκηση της Αρζού. Ο Γιουσούφ είναι πάντα κοντά στη Μελέκ χωρίς εκείνη να το αντιλαμβάνεται.

Η Μελέκ πηγαίνει στην τράπεζα και δείχνει τις δύο αποδείξεις ζητώντας να μάθει ποια είναι έγκυρη. Ο διευθυντής της τράπεζας της δείχνει την αληθινή και βέβαια δεν είναι αυτή, που ο Ουμίτ παρουσίασε. Πριν πάει η Μελέκ στην τράπεζα, ο Γιουσούφ είχε πάει εκεί, είχε μιλήσει με τον διευθυντή και είχε πληρώσει την πρώτη δόση του δανείου. Ο διευθυντής της τράπεζας λέει στη Μελέκ πως το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε λύθηκε από έναν δικηγόρο με το όνομα Ερντέμ Κόλογλου αλλά η Μελέκ δεν ξέρει κανέναν με αυτό το όνομα. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως θέλει ο Σελίμ να βγει από τη φυλακή για να δει και να ζήσει την πτώση της οικογένειάς του.

Η Μελέκ συνδέει διάφορα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ο Ουμίτ κρύβεται πίσω από όσα συνέβησαν στην οικογένεια. Ο Γιουσούφ τηλεφωνεί σε έναν φίλο του και του ζητάει να κάνει μια έρευνα για τον Ουμίτ. Η Μελέκ ζητάει από τον Ουμίτ να συναντηθούν. Η Γκόντζα ενημερώνεται για τον θάνατο του Σερντάρ και νιώθει απελπισία. Η Ζεϊνέπ είναι αναστατωμένη επειδή η Αλιγιέ δεν της λέει τι συμβαίνει. Και η Αλιγιέ όμως νιώθει άσχημα για αυτό και μιλάει στη Ζεϊνέπ για να την ηρεμήσει. Ο Βεϊσέλ νιώθει άσχημα γιατί δεν μπορεί να βρει την Τουλάι και κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει. Μια γυναίκα ενημερώνει την Τουλάι πως κάποιος την αναζητεί και έχει βάλει αφίσες με τη φωτογραφία της παντού.

Η φίλη της Τουλάι τη συμβουλεύει να γυρίσει στον άντρα της, που την αγαπάει αληθινά γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή. Η Τουλάι πηγαίνει να βρει τον Βεϊσέλ αλλά τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Το βράδυ ο Βεϊσέλ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία για το πτώμα μιας γυναίκας που βρέθηκε και μοιάζει με την Τουλάι. Ο Γιουσούφ συναντάει έναν φίλο του και του λέει πως θέλει να επιστρέψει στη δράση. Ο φίλος του ρωτάει την αιτία της απόφασής του και ο Γιουσούφ του απαντάει πως νιώθει ότι είναι η σωστή στιγμή. Ο Σελίμ μαθαίνει πως αποφυλακίζεται...

Τρίτη 3/12/19 - Επεισόδιο 472: Ο Σελίμ είναι πλέον ελεύθερος και πηγαίνει στο κτήμα. Η Μελέκ και η Αλιγιέ συζητούν για το σπίτι και το δάνειο.  Η Ζεϊνεπ τις ακούει και νιώθει απαίσια. Καταλαβαίνει πως αυτό ήταν το μυστικό, που της έκρυβαν. Εκείνη την ώρα μπαίνει στο σπίτι ο Σελίμ και όλοι μένουν άφωνοι. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο νεκροτομείο για να ταυτοποιήσει αν το πτώμα, που βρέθηκε ανήκει στην Τουλάι. Όμως ευτυχώς για τον Βεϊσέλ δεν είναι.  Την ίδια ώρα η Τουλάι επιστρέφει στο σπίτι της φίλης της με τη βοήθειά της.

Ο Γιουσούφ θυμάται τις στιγμές, που έχει περάσει με τη Μελέκ και την Ελίφ.  Είναι φανερό, πως του αρέσει πολύ η Μελέκ. Η ξαφνική επιστροφή του Σελίμ αναβάλει την κουβέντα της Μελέκ με τον Ουμίτ.  Ο φίλος δικηγόρος του Ουμίτ έχει συγκεντρώσει κάποιες πληροφορίες για τον Ουμίτ και του τις δίνει.  Ο Γιουσούφ τον ευχαριστεί και όταν τον αποχαιρετάει του εύχεται καλή επιτυχία στο δικαστήριο. Η Μελέκ τους ακούει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βρίσκουν έτοιμο πρωινό. Η Τουλάι έχει επιστρέψει και η χαρά όλων είναι μεγάλη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 472, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 4/12/19 - Επεισόδιο 473: Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι ευτυχισμένοι μαζί. Ο Βεϊσέλ της μιλάει για το τηλεφώνημα από την αστυνομία και το πόσο άσχημα ένιωσε. Είναι η σειρά της Τουλάι να νιώσει άσχημα και του υπόσχεται να μη φύγει ποτέ ξανά από κοντά του. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ συζητούν για τα προβλήματά τους και τη μοναξιά, που νιώθουν. Ο Ερκούτ της λέει πως μπορούν να συνεργαστούν και να πάρουν πίσω τα χρήματα και την καλή ζωή, που είχαν. Όμως ο τρόπος, που της προτείνει περιλαμβάνει παράνομες δραστηριότητες. Ο Ερκούτ επιμένει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αλλά δυσκολεύεται να την εμπιστευθεί.

Η Γκόντζα του απαντάει πως δεν έχει καμία σχέση πια με την παλιά Γκόντζα και βλέπει τα πράγματα καθαρά. Έτσι συμφωνούν πως αν θέλουν να νικήσουν την Αρζού, πρέπει να το κάνουν με τον τρόπο της Αρζού. Η Μπαχριγιέ δεν μπορεί να συνηθίσει να είναι μια απλή εργάτρια. Δεν είναι ευχαριστημένη με τίποτα και προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Η Μελέκ την προειδοποιεί για τη συμπεριφορά της. Η Μπαχριγιέ απειλεί όλες τις συναδέλφους της γιατί εκείνη ξέρει κάτι, που εκείνες αγνοούν. Αν αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει θα απολυθούν όλες εκτός από εκείνη. Στο σχολείο η δασκάλα αναθέτει στην Ελίφ και τις φίλες της μια εργασία. Η κάθε μία πρέπει να πάρει μία συνέντευξη από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος.

Η Ελίφ σχεδιάζει να πάρει συνέντευξη από τον Γιουσούφ. Ο Μουράτ πηγαίνει να ευχαριστήσει τον Γιουσουφ και να μιλήσει μαζί του. Ο Μουράτ βλέπει τη Μελέκ και της λέει για τη μέρα που ο Γιουσούφ βοήθησε τον Βεϊσέλ και πως τον απέτρεψε από το να γίνει δολοφόνος. Αν δεν ήταν ο Γιουσούφ, που μίλησε σαν δικηγόρος στον Βεϊσέλ, εκείνος θα είχε κάνει κάτι που δεν θα μπορούσε μετά να διορθώσει. Μετά και από αυτή την πληροφορία η Μελέκ υποψιάζεται πως ο Γιουσούφ κρύβεται πίσω από τη βοήθεια, που λαμβάνει. Ο Ουμίτ λέει στον Σελίμ για το δάνειο από την τράπεζα και την υποθήκη του σπιτιού. Ο Σελίμ τρελαίνεται όταν το ακούει. Ο Ουμίτ είναι χαρούμενος γιατί είναι μάρτυρας της πτώσης της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Σελίμ κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 473, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ