Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 5 - Χάρης και Αντελίνα ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι 6 Globetrotters άφησαν πίσω τους το Χιούστον, το Πεκίνο και το Μπαλί και στο επεισόδιο της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου ξεκίνησαν  για τους νέους τους προορισμούς...

Ο Χρήστος με τον Παντελή, από την τροπική ζέστη του Χιούστον, προσγειώθηκαν στην Ισλανδία, τη χώρα της φωτιάς και του πάγου. Εκεί προσπάθησαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να γίνουν Βίκινγκς, δοκίμασαν περίεργα παραδοσιακά φαγητά και στο τέλος επισκέφτηκαν ένα ηφαίστειο, που μεγάλο μέρος του βρίσκεται κρυμμένο κάτω από παγετώνα, ώστε να φέρουν στον Πέτρο Πολυχρονίδη... πάγο.

Η Αντελίνα και ο Χάρης βρέθηκαν στο Λας Βέγκας και προσπάθησαν να βρουν και να παντρέψουν ένα ζευγάρι αγνώστων. Τελικά ανανέωσαν οι ίδιοι τους γαμήλιους όρκους τους στο Little White Chapel. Στη συνέχεια περιπλανήθηκαν στην έρημο Μοχάβε, ώστε να βρουν και να φέρουν αγκάθι από κάκτο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αποστολής τους, ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους έκανε μία έκπληξη που τους συγκίνησε. Συγκεκριμένα, μίλησαν μέσω βίντεο κλήσης με τα παιδιά τους.

Στην Μπανγκόκ, ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο «απόλαυσαν» ένα παραδοσιακό μασάζ με σφαλιάρες και έπαιξαν έναν αγώνα τυφλού μουάι τάι, ενώ η αποστολή αντικειμένου αποδείχτηκε «βρωμοδουλειά», καθώς έπρεπε να πάρουν περιττώματα ελέφαντα...

To βίντεο με τον Χάρη και την Αντελίνα που ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους. Ολόκληρο το επεισόδιο στο 2ο βίντεο.