Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 7 - Έξαλλη η Αντελίνα: «Τελείωσες... Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη θερμή Τζαμάικα, στο επεισόδιο της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου η Αντελίνα με τον Χάρη έφτασαν στο χειμωνιάτικο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής με 1η αποστολή τους να κάνουν μπάρμπεκιου στο δρόμο, ενώ δεν είπαν όχι και σε ένα χορό τάνγκο...

Ωστόσο, μία φιγούρα του Χάρη με την παρτενέρ του, για την οποία επισήμανε «Είναι και μινιατούρα», εκνεύρισε την Αντελίνα, που είπε στον σύζυγό της:

«Τελείωσες... Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα! Τελείωσες... Αυτή είναι μινιατούρα και καλά... Τελείωσες! Άντε ρε βόιδι! Με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει».

Επίσης, τόνισε στην κάμερα της παραγωγής: «Έγινα έξαλλη γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα. Δεν έχει να κάνει με ζήλια, αλλά με κάτι που είδα... Η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ...».

Στη 2η αποστολή του το ζευγάρι κλήθηκε να αποκτήσει πιστοποιητικό μέλους της εκκλησίας του Μαραντόνα, αναπαριστώντας το θρυλικό «χέρι του Θεού», το γκολ που σκόραρε με το χέρι ο Μαραντόνα το 1986.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ- Άγγελος επέστρεψαν στην Αφρική, αυτή τη φορά, όμως, επισκέφθηκαν την Κένυα. Η 1η αποστολή τους έστειλε στους Μασάι, όπου πήραν μέρος σε παραδοσιακά αγωνίσματα της φυλής.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν ένα δημοτικό σχολείο, γνωρίστηκαν με τους δασκάλους και τους μαθητές και τους βοήθησαν στις επισκευές του κτιρίου. Στο τέλος, έφτιαξαν μαζί με τα παιδιά μια αναμνηστική κατασκευή, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης ως αντικείμενο.

Οι δύο σεφ, Παντελής και Χρήστος, βρέθηκαν στη Σεούλ και φάνηκαν να απολαμβάνουν την 1η τους αποστολή, που ήταν να κάνουν wakeboard σε ποτάμι και να σταθούν όρθιοι πάνω στο νερό!

Στη 2η αποστολή, του αντικειμένου, μεταμορφώθηκαν σε K-POP stars και γύρισαν video clip στο δρόμο, παρέα με τις LIMESODA, ένα ανερχόμενο μουσικό γκρουπ της Κορέας, προσφέροντας άπλετη διασκέδαση στους ανυποψίαστους περαστικούς με την ανεπανάληπτη performance τους. Κατάφεραν να πάρουν και το αντικείμενο, που τους ζήτησε ο Πέτρος, ένα από τα κραγιόν που φόρεσαν;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την Αντελίνα και τον Χάρη. Ολόκληρο το επεισόδιο στο 2ο βίντεο...