Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 8 - Το flashmob συρτάκι και η προσπάθεια του Στέλιου να γίνει cheerleader

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το μουσικό βίντεο στη Σεούλ, τους αγώνες με τους Μασάι και την εκκλησία του Μαραντόνα, στο επεισόδιο της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου τα 3 ζευγάρια ξεκίνησαν για τους επόμενους προορισμούς και τις νέες αποστολές τους.

Ο Παντελής και ο Χρήστος έφτασαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου διοργάνωσαν flashmob συρτάκι στο δρόμο, έκαναν surf και προσπάθησαν να βρουν τρίχες από κοάλα και καγκουρό.

Μετά τις περιπέτειες στην Κένυα, ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο προσγειώθηκαν στη Νέα Υόρκη. Κι ενώ στην αρχή τα πράγματα φάνηκαν να κυλούν ομαλά, ο Μιχαήλ-Άγγελος ασθένησε (τροφική δηλητηρίαση) και ο Στέλιος έπρεπε να ολοκληρώσει τις αποστολές μόνος του.

Παρά την έξτρα δυσκολία και την ανησυχία του για το γιο του, συνέχισε και προσπαθεί  να... κοιμήσει τους Νεοϋορκέζους, αλλά και να γίνει μέλος μιας ομάδας cheerleader και να πάρει το πολυπόθητο πομ - πομ.

Το ζεύγος Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη, προς μεγάλη ευχαρίστηση της Αντελίνας, κατηφόρισε προς την Παταγονία και συγκεκριμένα στο Μπαριλότσε. Εκεί δοκίμασαν να κάνουν καγιάκ, να φτιάξουν... ιγκλού στα χιόνια και να βρουν και το παραδοσιακό σκεύος μάτε, που ήθελε ο Πέτρος Πολυχρονίδης...