Breaking News

GNTM 2 - Μαρίνα: «Οι FF ζηλεύουν την Ελευθερία - Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» φιλοξενήθηκε η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία αποχώρησε από το GNTM στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο...

Το όμορφο μοντέλο σχολίασε τις «FF», αποκαλύπτοντας πως σοκαρίστηκε με τη διαφορετική συμπεριφορά της Ασημίνας μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, δεν άντεχα άλλο, καθόλου... Το συζητούσα και με τα κopiτσια τις τελευταίες μέρες... Δεν μπορούσα να αντέξω όλη αυτή την πίεση και όσα γινόταν μέσα στο σπίτι, τη διπροσωπία... Δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, οπότε  όλο αυτό με είχε "φάει" λίγο και με είχε ρίξει αρκετά.

Το ξέσπασμα μου δεν ήταν καθόλου προμελετημένο. Εκείνη τη στιγμή μου βγήκε επειδή είχε γίνει όλο αυτό με την Ελευθερία στην τελευταία φωτογράφιση και δεν ήταν τόσο καλά. Το είπα για να καταλάβουν και οι κριτές όλο αυτό που γίνεται... Δεν το είπα απλά για να το πω, ότι η Κάτια κάνει απλά bullyίng στην Ελευθερία. Η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα, αθώα, αφελής και λίγο στον κόσμο της. Είναι μικρή ακόμα. Πιστεύω ότι οι FF ζήλευαν την Ελευθερία γιατί είχε καλές επιδόσεις...

Έχω πάθει σοκ με την Ασημίνα. Η αλήθεια είναι ότι γενικά εγώ κρίνω έναν άνθρωπο από τα μάτια και το βλέμμα του. Λίγο φανταζόμουν πως είναι σαν χαρακτήρας, αλλά πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ καλή και έδειχνε διάθεση να βοηθήσει. Τελικά στα que τα δίνει όλα...».