Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 20 - Αποχώρησε η Μαρίνα Γρηγορίου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε από το GNTM η Σπυρούλα Κάιζερ, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η  Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, τα 12 υποψήφια top models απόλαυσαν τη μέρα χαλάρωσης, που ξημέρωσε στο  σπίτι και αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι, καθώς ανακάλυψαν μια παραλλαγή του κλασικού «Μάντεψε ποιος» σε GNTM εκδοχή.

Το διάλειμμα για διασκέδαση δεν κράτησε για πολύ, καθώς τα ξημερώματα της επόμενης μέρας τα μοντέλα βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτή τη φορά, τα κopiτσια πέρασαν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αναζήτησε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Κάθε κopiτσι διάλεξε τη λήψη από την οποία κρίθηκε, πλην της Κάτιας Ταραμπάνκο, της οποίας η τύχη αφέθηκε στην κρίση της Μαρίας Μιχαλοπούλου, που είχε το στρατηγικό αβαντάζ από την τελευταία φωτογράφιση.

Στο πλατό, οι κριτές έπρεπε να διακρίνουν ποιο μοντέλο εκπροσώπησε επάξια το δικό της brand, ενώ συνέβη κι ένα ατύχημα καθώς η Μαρία Μιχαλοπούλου έχασε την ισορροπία της και έπεσε, τρομάζοντας τη Βίκυ Καγιά. «Έπαθα κράμπα, είχα σηκώσει το πόδι, έχασα ισορροπία και... ζεμπεκιά» είπε στη συνέχεια η Μαρία. Την ίδια στιγμή η Άννα ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό για λίγα λεπτά.

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν της Κάτιας Ταραμπάνκο. Στο τέλος η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Μαρίνας Γρηγορίου...