Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 19 - Αποχώρησε η Σπυρούλα Κάιζερ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε οριστικά από το Greece’s Next Top Model η Σουζάνα Κουόλ, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η  Ίλντα Κρόνι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, οι ανακατατάξεις στις ff και η νέα στάση της Κωνσταντίνας, αποτέλεσαν τα βασικά σημεία συζήτησης, όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε την εμφάνισή της στο σπίτι του GNTM.

Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού είχε οργανώσει μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κopiτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Η Κωνσταντίνα αρνήθηκε να συμμετάσχει στη δοκιμασία, προκαλώντας την αντίδραση των κopιτσιών και της Ζενεβιέβ.

Τα δίδυμα, που σχηματίστηκαν, κλήθηκαν να ανταλλάξουν ντουλάπες και να συνεργαστούν, αφήνοντας πίσω διαπροσωπικές διαφορές. Άλλωστε η εμπειρία αυτή τις προετοίμασε για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε, κατά την οποία έπρεπε να συνδυάσουν modelling και φαντασία.

Το ‘Style on a Rush’ επέστρεψε στο φετινό GNTM, μόνο που αυτή τη φορά τα κopiτσια έπρεπε μέσα σε 15’ να μας μεταφέρουν με τις επιλογές τους σε 5 διεθνείς προορισμούς ως fashion jetsetters.

Το διπλό αβαντάζ της Ίλντας και η πίεση της δοκιμασίας οδήγησε σε αποτελέσματα αμφίβολης αισθητικής, με τις υποψήφιες να χάνονται στη μετάφραση

Οι κριτές στο πλατό περίμεναν να δουν influencers και να «ταξιδέψουν» με τις τελικές εικόνες, που φωτογράφησε η Αθηνά Λιάσκου. Κατάφεραν όλες να εμπνεύσουν με τα looks τους;

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών που ήταν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του Star η Σπυρούλα Κάιζερ. Νωρίτερα, η Σπυρούλα είχε ξεσπάσει σε κλάματα, όταν άκουσε τα σχόλια των κριτών για τη δοκιμασία...