Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 18 - Αποχώρησε ξανά η Σουζάνα Κουόλ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο  προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Όλγα Καλογήρου, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κέισι Μίζιου. Επίσης, αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει η Σουζάνα Κουόλ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Νοεμβρίου, τα κopiτσια χρειάστηκε να συνεργαστούν με τον διεθνούς φήμης μάγο Alexis, ο οποίος μέσα από μια σειρά μαγικών tricks αναζήτησε την επόμενη βοηθό του.

Στη συνέχεια η δοκιμασία αποχώρησης πέρασε σε διαφορετική διάσταση, καθώς αυτή τη φορά ο μάγος Alexis προσάρμοσε 3 μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο: την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κopiτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.

Η Κέισι Μίζιου, που είχε το πλεονέκτημα, κλήθηκε να μοιράσει στις συμπαίκτριές της τα τρία concepts, αλλά και να αφαιρέσει δύο λεπτά από μια ανταγωνίστρια της.

Τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι το χειρότερο αποτέλεσμα στη δοκιμασία είχε η Σουζάνα Κουόλ, που άκουσε και τα χειρότερα σχόλια. Η Σουζάνα αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μόδας του Star...