Breaking News

GNTM 2 - Όλγα: «Από τις FF η πιο κακιά είναι η Κάτια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 20χρονη Όλγα Καλογήρου, που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις πολυσυζητημένες FF, τονίζοντας πως η πιο κακιά από όλες είναι η Κάτια Ταραμπάνκο. Συγκεκριμένα είπε:

«Η Κάτια είναι η αρχηγός των FF. Μπορεί να βγαίνει στον κόσμο πιο κακιά η Μαρτίνα, αλλά για μένα είναι η Κάτια. Η Μαρτίνα - όπως έχει πει και η ίδια - όντως μίλαγε περισσότερο με μας. Η Κάτια ποτέ... Απλά η Μαρτίνα είναι λίγο αρνητική ως άνθρωπος, δεν είναι κακιά. 

Η Ασημίνα δεν ήταν ευθύς. Αυτά που έλεγε πίσω από τις κάμερες δεν τα έχει πει ποτέ μπροστά μας. Ενώ η Μαρτίνα ήταν πάντα ευθύς, αυτό το αναγνωρίζω. Η Κάτια ήταν η πιο έντονη προς την Ελευθερία. Η Μαρίνα είχε δίκιο.

Η πεντάδα θέλει να φέρει κοντά της κάποια κopiτσια για να μη φαίνονται τόσο κακές. Θεωρώ προσέγγισαν την Κωνσταντίνα, που δεν ήταν κοντά μας και το έβλεπαν κι αυτές. Εγώ με την Κωνσταντίνα δεν μπόρεσα να ταιριάξω και να τα βρούμε. Η Κωνσταντίνα είχε εμμονή με τη στρατηγική...».