Breaking News

GNTM 2 - Ελευθερία: «Προσπαθούσα να αποφύγω τις FF... Μου μιλούσαν άσχημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM είδαμε την αποχώρηση της Ελευθερίας Καρναβά, η οποία συγκινήθηκε, ενώ οι FF δεν έκρυψαν τη χαρά τους. 

Σήμερα η 20χρονη Ελευθερία φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star.

«Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος... Πληγωνόμουν κι έκλαιγα εύκολα. Στην προσωπική μου ζωή γελάω περισσότερο, αλλά εκεί έκλαιγα πολύ λόγω άγχους και πίεσης» είπε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφό της όταν ήταν στο σπίτι του GNTM. «Να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε» της είχε πει, με την ίδια να παγώνει και να του απαντά: «Όχι, αυθόρμητη είμαι».

«Δεν προσπαθούσε να πει κάτι άλλο, απλά έκανε πλάκα» εξήγησε η Ελευθερία Καρναβά, ενώ είπε στη συνέχεια για τις FF:

«Οι φίλες μου είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε γιατί εγώ με τις FF δεν μιλούσα καθόλου. Προσπαθούσα να μη λέω ούτε καλημέρα, για να μην υπάρξει κάποιο πάτημα για να μου πούνε κάτι. Δεν ήθελα να δίνω αφορμές. Μου μιλούσαν άσχημα. Υπήρξε μία άσχημη συμπεριφορά, αλλά μετά το σταμάτησαν. Μπορεί να φοβήθηκαν για την εικόνα τους... Μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας έγινε αυτό, ήταν διαφορετικές...

Όταν έμενα στο δωμάτιο με τις FF δεν πατούσα πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα να συζητάω μαζί τους, απλά πήγαινα να κοιμηθώ. Μπορεί κάποιες φορές να άφηνα το κρεβάτι μου ξέστρωτο ή τα ρούχα μου στην απλώστρα. Τις ενοχλούσε κάποιες φορές, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν αυτός ο λόγος που μου μιλούσαν άσχημα».