Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 21 - Αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε από το GNTM η Μαρίνα Γρηγορίου, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, τα υποψήφια μοντέλα χρειάστηκε να αποδείξουν ότι, πέρα από τις πόζες και την πασαρέλα, μπορούν να αντεπεξέλθουν και σε ένα διαφημιστικό teaser. Σε αυτή τη δοκιμασία επάθλου, τα 11 κopiτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νoικoκυpές και κλήθηκαν να πουλήσουν, μέσα σε ένα λεπτό, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

Η παίκτρια που κατάφερε να πείσει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου με τις ικανότητές της και κέρδισε ένα λαμπερό δείπνο με τον Άγγελο Μπράτη στο κέντρο της Αθήνας ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πήρε μαζί της την Ασημίνα Χαρίτου.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, τα κopiτσια παρέμειναν στο χώρο της κουζίνας, καθώς χρειάστηκε να ποζάρουν στο φακό του Νίκου Μαλιάκου, εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με... σeξι διάθεση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοίρασε τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ φρόντισε ώστε η... Ελευθερία Καρναβά να μην έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, γεγονός που τους δυσκόλεψε να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Τελικά αποφάσισαν την αποχώρηση της Ελευθερίας Καρναβά, η οποία συγκινήθηκε, ενώ οι FF δεν έκρυψαν τη... χαρά τους. Νωρίτερα η Βίκυ Καγιά είχε ανακοινώσει ότι η καλύτερη φωτογραφία ήταν της Άννας...