Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 22 - Αποχώρησε η Εμμανουέλα Μάινα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Ελευθερία Καρναβά, ενώ την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Άννα Χατζή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, η δεκάδα του GNTM ξύπνησε για μια δοκιμασία βγαλμένη από παραμύθι. Τα υποψήφια μοντέλα πόζαραν στο φακό του Πέτρου Σοφικίτη ως σύγχρονες Mary Poppins στον αέρα.

Μαγεία, παιδικότητα και βρετανική φινέτσα έπρεπε να συνδυαστούν, με ένα πολύ ιδιαίτερο και βαρύ styling και με συγκεκριμένες πόζες, που αψήφησαν τη βαρύτητα, καθώς εκτελέστηκαν σε τραμπολίνο.

To στρατηγικό πλεονέκτημα της Άννας Χατζή ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας, ενώ η έξτρα επιλογή μιας κοπέλας (η Άννα επέλεξε τη Μαρία Μιχαλοπούλου) να κάνει μόνη της μακιγιάζ και μαλλιά οδήγησε σε περαιτέρω γκρίνιες.

Αυτή η δοκιμασία αποχώρησης επιφύλαξε μια ακόμα έκπληξη στα μοντέλα, μιας που το κopiτσι που έδειξε να συνεργάζεται καλύτερα στο σετ, κέρδισε με μια φίλη της βόλτα σε ιστιοπλοϊκό, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη. Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, η οποία νίκησε, παίρνοντας μαζί της την Κέισι Μίζιου.

Πίσω στο σπίτι, τα κopiτσια αποφάσισαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σκαρφίζοντας μια εικονική δοκιμασία αποχώρησης και μιμούμενες τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν της Χαράς Παππά. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την απόφαση των κριτών, που ήταν η αποχώρηση από το GNTM της 22χρονης Εμμανουέλας Μάινα...