Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 23 - «Κανονικά πρέπει να φύγετε και οι τρεις, αλλά...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει η Εμμανουέλα Μάινα, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Χαρά Παππά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου, οι top 9 του GNTM έπρεπε στη δοκιμασία αποχώρησης να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας, καθώς ένα top model οφείλει να τα βγάζει πέρα με χάρη σε κάθε στίβο μάχης και ανταγωνισμού. 

Η σκυταλοδρομία styling ανέδειξε μία νικήτρια, η οποία και απέκτησε πλεονέκτημα στη φωτογράφιση, που πραγματοποιήθηκε υπό «εξοχικές» και αντίξοες συνθήκες.

Τα κopiτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κopiτσια κινήθηκαν, έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε παρουσία του γυμvαστή των κopιτσιών, ο οποίος αποφάσισε ποια έχει το καλύτερο αθλητικό πνεύμα στο σετ.

Νικήτρια ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, που επέλεξε να πάρει μαζί της την Ίλντα Κρόνι και μαζί επισκέφθηκαν το Hiltonia Spa για μaσάζ και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, όπως αρμόζει μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία.

Στο πλατό οι κριτές μίλησαν για ακόμα μια φορά με ειλικρίνεια, που διέλυσε τα κopiτσια, κλονίζοντας τις φιλοδοξίες ορισμένων για το μέλλον τους στο διαγωνισμό.

Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ασημίνα Χαρίτου και η Χαρά Παππά, που στάθηκαν απέναντι από τη Βίκυ Καγιά, η οποία ανακοίνωσε:

«Κανονικά πρέπει να φύγετε και οι τρεις. Δεν είχατε καθόλου καλή επίδοση... Τελικά πήραμε μία απόφαση, η οποία είναι δίκαιη και για τις τρεις... Πρέπει να φύγετε και οι τρεις... αλλά δεν μπορεί να γίνει... Κάτια, Ασημίνα και Χαρά ας ευχηθούμε ότι ήταν μια κακιά μέρα, θα παραμείνετε και οι τρεις στο GNTM...»

Η ανακοίνωση της Καγιά ανακούφισε τις τρεις παίκτριες. Όσο για την καλύτερη φωτογραφία, την είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.