Breaking News

GNTM 2: Επεισόδιο 24 - Οι 3 παίκτριες που επέστρεψαν - Αποχώρησε ξανά η Εμμανουέλα Μάινα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της Δευτέρας τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ασημίνα Χαρίτου και η Χαρά Παππά, ωστόσο δεν αποχώρησε καμία από τις τρεις από το GNTM. Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Νοεμβρίου, τo GNTM ήταν γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Μετά την τελευταία δοκιμασία, στην οποία δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, ήρθε η ώρα για τα κopiτσια, που είχαν ήδη φύγει από το σπίτι του GNTM, να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους στο διαγωνισμό.

Ένα casting για το περιοδικό μόδας Madame Figaro ήταν αυτό, που έκρινε ποιες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο GNTM.

Τελικά αποφασίστηκε να επιστρέψουν η Εμμανουέλα Μάινα, η Ελευθερία Καρναβά και η Πόπη Γαλέτσα.

Την ίδια στιγμή στο σπίτι οι top 9 περνούσαν αμέριμνες στιγμές, ενώ αποφάσισαν να δραματοποιήσουν τις αγαπημένες τους σκηνές από βιβλία.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κopiτσια συνάντησαν τις παλιές τους συμπαίκτριες και η είδηση των επιστροφών προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. «Δεν γίνεται να πολλαπλασιαζόμαστε, εμείς θέλουμε να μειωνόμαστε. Δεν μπορώ, είμαι πάρα πολύ ξενερωμένη...» είπε χαρακτηριστικά η Άννα.

Τα 12, πλέον, υποψήφια μοντέλα πόζαραν για ένα cover try του Madame Figaro, στο φακό του Χρήστου Πρεντουλή, ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε το αβαντάζ να λάβει την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά στις πόζες.

Στο πλατό τα κopiτσια δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ενώ οι κριτές απαίτησαν να έχουν πλέον απέναντί τους επαγγελματίες και όχι μοντέλα, που κάνουν λάθη και απολογούνται.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αβαντάζ που είχε.

Αντίθετα δεν εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε η Εμμανουέλα Μάινα και αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του GNTM. Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη φορά είχε αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τρίτης 19 Νοεμβρίου.