Breaking News

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τσαλίκη στα «Μεσάνυχτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βραδυ της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στα «Μεσάνυχτα» τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξήγησε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Άντζελα Δημητρίου, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, από το σχήμα που θα συνεργάζονταν.

Επίσης, ο τραγουδιστής συγκινήθηκε όταν μίλησε για το θάνατο του κουνιάδου του, ενώ περιέγραψε πώς το είπε στην τότε εγκυμονούσα γυναίκα του, Δώρα. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Όταν χάσαμε τον Γιώργο, η Δώρα ήταν πέντε μηνών έγκυος. Ήμουν στα Mad Awards και μόλις είχα πάρει το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς με την Έλλη Κοκκίνου. Με πήρε η Στέλλα ουρλιάζοντας και άκουγα σειρήνες και δεν καταλάβαινα τι είναι. Μου λένε ότι χτύπησε ο Γιώργος και με βγάλανε από το Θέατρο Βράχων, με ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής να ανοίγει το δρόμο, τον κόσμο να χτυπάει εκείνη τη στιγμή τα παράθυρα κι εγώ να κλαίω.

Όταν πήγα στο Τζάνειο, στα εξωτερικά ιατρεία και πάτησα στα αίματα και μου είπε ένας κύριος κυνικά ότι έχει τελειώσει αυτός, εγώ δεν ήξερα αν έπρεπε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να μην πάθει κάτι η Δώρα και το μωρό. Και πώς θα το πω στη Δώρα... Το τροχαίο έγινε βράδυ, το 2005. Η Δώρα κοιμόταν κι εγώ ήμουν στα Mad Awards. Αυτά δεν τα έχω ξαναπεί...

Μίλησα με τον γυναικολόγο της και έπρεπε να της βάλω ένα χαπάκι ηρεμιστικό στο φαγητό... Την άλλη μέρα της είπα ψέματα ότι θα πάμε σε μια τράπεζα και πήγαμε στο νοσοκομείο. Περιμέναμε 13 μέρες... ήταν εγκεφαλικά νεκρός...».

Δείτε τα βίντεο.