Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του Θ. Φραντζέσκου: «Στα φοιτητικά μου χρόνια έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», Θοδωρής Φραντζέσκος, είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Σπούδαζα διοίκηση επιχειρήσεων στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα μου και αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να ασχοληθώ με αυτό που ήθελα, το θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική».

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος υποδέχθηκε στο σπίτι του τη Μαίρη Αργυριάδου, την οποία ξενάγησε στους χώρους του σπιτιού του, ενώ της εξομολογήθηκε ότι έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό την εποχή που σπούδαζε στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα είπε:

«Κάποια στιγμή, στο τρίτο έτος, αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω μου... Ξαφνικά, εκεί που μιλούσα - ήμουν με τον πατέρα μου - άρχισα να χάνω τα λόγια μου, κάτι σαν εγκεφαλικό.  Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, αλλά καταλάβαινα τα πάντα. Έμεινα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Δηλαδή έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό και ήταν αυτό, το οποίο με βοήθησε να σιγουρέψω αυτή την απόφαση».

«Ντρέπομαι να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά είμαι καλά... Δεν σκέφτομαι το γάμο» τόνισε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα», ενώ στη συνέχεια έδειξε τις κιθάρες του, αποκαλύπτοντας:

«Σκοπεύω να γράψω τραγούδια για κάποιον καλλιτέχνη... Δεν μπορώ να πω τον καλλιτέχνη γιατί δεν είναι ακόμα σίγουρο... είναι και του έντεχνου και του λαϊκού. Είναι άντρας γνωστός...».