Breaking News

Το Κόκκινο Ποτάμι - Θοδωρής Φραντζέσκος: «Παράτησα τις σπουδές στην Κρήτη για να γίνω ηθοποιός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Φραντζέσκος, που πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι οι συντελεστές της σειράς, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής. Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε:

«Έχουμε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βγει όλο αυτό και είναι μια μεγάλη ευτυχία για εμάς που έχει η σειρά αυτή την αποδοχή.

Σπούδαζα διοίκηση επιχειρήσεων στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα μου και αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να ασχοληθώ με αυτό που ήθελα, το θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική...

Δεν είχα φανταστεί καθόλου πως μπορεί να είναι τα πράγματα στο χώρο, οπότε αυτό ήταν θετικό, καθώς μπήκα με μια άγνοια κινδύνου και δεν είχα κάποια προσδοκία. Μπήκα και κολύμπησα... Έχω βιώσει και ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές.

Στη συνέχεια της σειράς θα έχουμε σίγουρα πολλές εξελίξεις. Δεν μπορώ, δυστυχώς, να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα γίνουν πολλά και θα έχουμε εντάσεις...».