Breaking News

«Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος» - Κοντογιαννίδης: «Βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι του, το οποίο καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ξενοδοχείον Ο Παράδεισος», στο Alhambra Art Theatre, που είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα του Georges Feydeau.

«Βρήκαν τον Παύλο Κοντογιαννίδη, ο οποίος δέχτηκε να κάνει κάποιες πρόβες και να ξεκινήσουν. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να με αντικαταστήσει γιατί διαφορετικά θα πρέπει να κλείσει το θέατρο. Δεν μπορώ ούτε με πατερίτσες να παίξω και ο πόνος είναι αφόρητος...» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος έσπασε το πόδι του...

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης  μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει το ρόλο, δεδομένου ότι ήταν μικρό το διάστημα που είχε για να προετοιμαστεί. Συγκεκριμένα είπε:

«Ναι, θα είμαι στην παράσταση. Περαστικά στο Γιώργο. Εμείς βάζουμε τα δυνατά μας να σπάσουμε κάθε ρεκόρ χρόνου. Δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι είμαι έτοιμος. Είναι πολύ δύσκολο να ανεβάσεις Feydeau μέσα σε 10 μέρες. Είναι 100 σελίδες... αλλά τα παιδιά είναι πολύ καλά και με βοηθάνε, με αγαπάνε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω... 

Μου τηλεφώνησε η Βάσια Παναγοπούλου και μου είπε ότι ο Γιώργος έσπασε το πόδι του και μου ζήτησε να παίξω στην παράσταση γιατί προπωλήθηκαν εισιτήρια. Λέω "παιδιά, μη με πιέζετε...". Τώρα βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Μακάρι να γίνει καλά ο Γιώργος και να έρθει. Η θέση τον περιμένει...».