Breaking News

Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος: «Υπάρχει αγάπη... Όταν τελειώνει ο έpωτας ο άλλος είναι για πέταμα;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά τους, Νικήτας και Άρης, αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους. 

Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Ένας Για Όλους» του Open, μίλησε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ημέρες στο Instagram, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του πρώην συζύγου της. Συγκεκριμένα είπε στον Γρηγόρη Μπάκα: 

«Είχαμε βγει να γιορτάσουμε. Δεν γιορτάζαμε μόνο τον Δημήτρη, αλλά και τη μαμά μου. Έχω πολύ έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης και μπορεί να φυτρώσω κι εκεί που δεν με σπέρνουν... Δε θα μπορούσα να είμαι άδικη με τα παιδιά μου. Δε γίνεται να μεγαλώνουν σε μία οικογένεια με τοξικότητα, που ο μπαμπάς μισεί τη μαμά και το αντίστροφο. 

Εμείς με τον Δημήτρη προσπαθήσαμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά δε μας βγήκε και προχωρήσαμε. Πέρα από σύντροφος και πατέρας των παιδιών, έχει κάποια στοιχεία που είναι ωραία και έχει πλάκα να κάνεις παρέα με τον Δημήτρη. Αφού υπάρχει αγάπη... Δηλαδή όταν τελειώνει ο έpωτας ο άλλος είναι για πέταμα; Ειδικά όταν έχεις παιδιά, φτάνεις να δοκιμαστείς σε αυτό και όταν το πετύχεις είναι πάρα πολύ ωραίο».