Breaking News

Ο Ντάνος ανακοίνωσε ότι εισβάλει στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις μας με το κανάλι που ενδιαφέρεται για το "Εζέλ". Μου έχει γίνει αυτή η πρόταση και συζητάμε για το πότε ίσως... Έχουμε κάνει κουβέντα για να είμαι σε 15 - 20 επεισόδια του "Αν ήμουν πλούσιος", στην περίπτωση μόνο που πάει πιο μετά το "Εζέλ". Η πρόταση για το "Αν ήμουν πλούσιος" έγινε πρόσφατα... Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Παίζει και η Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία είχαμε ξανασυνεργαστεί...».

Την είδηση είχε αποκαλύψει μία μέρα νωρίτερα ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος είπε σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου»: 

«Είναι οριστικό. Ο Ντάνος έδωσε τα χέρια και θα παίξει σε 20 επεισόδια της καθημερινής σειράς "Αν ήμουν πλούσιος". Ουσιαστικά θα είναι πρωταγωνιστής στη σειρά για ένα μήνα. Θα ξεκινήσει τα γυρίσματα και θα αρχίσουμε να τον βλέπουμε από τον Γενάρη και μετά. Όσον αφορά το "Εζέλ", δεν έχουμε οριστικές αποφάσεις για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η σειρά...».

Η επιβεβαίωση ήρθε στη συνέχεια από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό.

«Η συμφωνία έγινε χθες το βράδυ... Είναι και για εμένα μια ευκαιρία για έναν άλλο ρόλο. Δεν θα είναι ένας κωμικός ρόλος. Θα είναι ένας σοβαρός ρόλος σε μια κωμική σειρά. Είναι ένα μεγάλο guest 20 επεισοδίων» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε τα βίντεο.


falstaf είπε...

οχι αλλο μαιντανο ρε παιδια....

» Σχολιάστε