Breaking News

Σαμπρίνα - Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της: «Ο γιος μου μένει με τον μπαμπά του στο Βόλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σαμπρίνα παντρεύτηκε το 2004 με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, που σήμερα είναι 15 χρονών. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τέσσερα χρόνια μετά. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην κάμερα του Πρωινoύ και τη Μαίρη Αρώνη:

«Εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου μένει στο Βόλο, με τον μπαμπά του. Νομίζω ότι τα αγόρια στην εφηβεία χρειάζεται να είναι περισσότερο με τον μπαμπά τους. Όχι ότι δεν ήταν, γιατί ο Παναγιώτης ερχόταν συνέχεια στην Αθήνα. 

Με τον Παναγιώτη η σχέση μας δεν είναι σαν να είμαστε χωρισμένοι. Έχουμε τόσο πολύ καλή σχέση - κι εγώ είμαι άνετα όταν πάω στο Βόλο και ο Παναγιώτης όταν έρχεται στην Αθήνα - οπότε δεν αισθανόμαστε σαν να είμαστε χωρισμένοι, που πρέπει να πάρει άδεια ο ένας από τον άλλο (για το παιδί), κάτι που, δυστυχώς, συμβαίνει σε πολλές οικογένειες. Ο γιος μου είναι 15 ετών, πάει στην Α' Λυκείου.

Στην αρχή, όταν χωρίσαμε με τον Παναγιώτη, οι σχέσεις μας δεν ήταν πολύ καλές. Αλλά δεν νομίζω ότι είχε να κάνει με εμένα και τον Παναγιώτη, αλλά με τον περίγυρο... Μεγαλοποιούνται κάποια πράγματα... Θυμάμαι κάποιες φορές, πήγαινα σπίτι μου και περίμεναν με τις κάμερες...»