Breaking News

«The Final Four»: Επεισόδιο 8 - Η ασυλία για τον ημιτελικό και ο νέος παίκτης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, ο Αλντιόν Ζέκιο, ο Παναγιώτης Ρεντετάκος και η Δέσποινα Ζήκου μονομάχησαν για πρώτη φορά μεταξύ τους στο «The Final Four», στο επεισόδιο της Κυριακής 24 Νοεμβρίου.

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη επικράτησε στη μονομαχία της με τη Δέσποινα Ζήκου, όπως και ο Αλντιόν Ζέκιο που έδωσε μουσική μάχη με τον Παναγιώτη Ρεντετάκο.

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μιχάλης Κουινέλης κλήθηκαν να δώσουν την ευκαιρία σε έναν από τους δύο (Αλντιόν ή Εμμανουέλα) να κερδίσει την ασυλία και να πάει κατευθείαν στον ημιτελικό. 

Τελικά οι κριτές επέλεξαν τον Αλντιόν Ζέκιο, ο οποίος πέρασε απευθείας στον ημιτελικό.

Στη συνέχεια πέντε διεκδικητές προσπάθησαν, επί σκηνής, να «κλέψουν» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μια θέση από τους υπόλοιπους Final Four και να βρεθούν έστω και «στο παρά πέντε» στον ημιτελικό.  Οι τρεις οδηγήθηκαν σε μονομαχίες, όπου ο Γιώργος Πασχαλιάς κατάφερε να πάρει τη θέση του Παναγιώτη Ρεντετάκου.

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και η Δέσποινα Ζήκου επικράτησαν απέναντι στους νέους διεκδικητές και συνεχίζουν στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1.

Η νέα σύνθεση των Final Four είναι: Γιώργος Πασχαλιάς, Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, Δέσποινα Ζήκου και Αλτνιόν Ζέκιο.


Στο τέλος της βραδιάς η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε ότι στον ημιτελικό οι 4 παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με 6 πρώην «Final Four», τους οποίους θα επιλέξει η κριτική επιτροπή.

Δείτε τις 3 μονομαχίες. Ολόκληρο το επεισόδιο στο τελευταίο βίντεο.

Γιώργος Πασχαλιάς - Παναγιώτης Ρεντετάκος



Αλίσια Καλαφάτα - Δέσποινα Ζήκου



Μικαέλα Ιακώβου - Εμμανουέλα Ζαμπετάκη



Δείτε το 8ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1