Breaking News

The Voice: Knockout 4 (videos) - 24/11/2019

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα τελευταία εισιτήρια για τα Battles έδωσαν οι coaches στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της φάσης των Knockouts του «The Voice of Greece», που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στα Knockouts τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Battles. O κάθε coach έχει, όμως, τη δυνατότητα να κλέψει δύο ακόμη παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts. Έτσι συνολικά, στην επόμενη φάση, στα Battles, κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του.

Οι διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα, που κατάφεραν να πάρουν τα τελευταία εισιτήρια για τα Battles:

• Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, Άννα Ρενιέρη, Μαρία Αθανασιάδη (την "έκλεψε" από τον Πάνο Μουζουράκη), Αργυρώ Ιγκιλιζιάν.

• Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Μάκης Μέρας, Έλλη Πλατάνου, Αλεξάνδρα Αξιώτη.

• Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Μαρία Αθανασιάδη, Μαρίνα Δρεσίου, Μαριαλένα Τζιβανάκη.

• Ομάδα Σάκη Ρουβά: Σάρα - Αθηνά Χαϊντάρ, Σόνια Ηλιάδη (την "'έκλεψε" από τον Πάνο Μουζουράκη), Δημήτρης Καραγιάννης, Δημήτρης Γεράρδος.

Δείτε στην playlist που ακολουθεί τα 35 βίντεο με όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Ολόκληρο το επεισόδιο στον ΣΚΑΪ