Breaking News

The Voice - Battle 1: Οι παίκτες που προκρίθηκαν (Επεισόδιο 29-11-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, το πρώτο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece».

Μετά τον γύρο των Knockouts, οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είχαν στις ομάδες τους από 14 παίκτες.

Στα Βattles, οι coaches φτιάχνουν 7 ζευγάρια με τους παίκτες της ομάδας τους και σε κάθε ζευγάρι αναθέτουν ένα τραγούδι, το οποίο ερμηνεύουν σαν ντουέτο. Η σκηνή μετατρέπεται σε «ρινγκ» και από αυτή τη μουσική «μονομαχία» μόνο ένας παίκτης περνάει στην επόμενη φάση. Οι coaches έχουν τη δυνατότητα να «κλέψουν» δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες. Συνολικά, στην επόμενη φάση των Cross Battles κάθε coach θα συνεχίσει με 9 παίκτες στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχτηκαν 28 τραγουδιστές το βράδυ της Παρασκευής, από τους οποίους πήραν το εισιτήριο για τη φάση των Cross Battles οι:

• Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Γιώργος Ευθυμιάδης, Χριστίνα Παπαδοπούλου (την "έκλεψε" από τον Σάκη Ρουβά), Μανώλης Μπρίμπος, Μάνος Μακρόπουλος, Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης.

• Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Ιωάννα Θεοχαρίδου, Errika Soteri, Σάρα Χαϊντάρ (την "έκλεψε" από τον Σάκη Ρουβά), Έλλη Πλατάνου.

• Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Κωνσταντίνα Υφαντή, Γεωργία Δανιηλίδου (την "έκλεψε" από την Έλενα Παπαρίζου), Νάσος, Κώστας Χειλάς, Angelina Statyeva.

• Ομάδα Σάκη Ρουβά: Μυρτώ Σπυροπούλου, Κωνσταντίνος Τσιμούρης (τον "έκλεψε" από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Δημήτρης Γεράρδος, Δημήτρης Καραγιάννης.

Δείτε στην playlist που ακολουθεί τις 14 μονομαχίες των 28 παικτών που εμφανίστηκαν στο 1ο Battle. Ολόκληρο το επεισόδιο στον ΣΚΑΪ