Breaking News

The Voice: Knockout 1 (videos) - 15/11/2019

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Blind Auditions ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή και το βράδυ της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου ξεκίνησαν στον ΣΚΑΪ τα Knockouts του «The Voice of Greece», με τον κάθε coach να έχει στην ομάδα του 36 διαγωνιζόμενους.

Στα Knockouts τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδά ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches (Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς) επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Battles. O κάθε coach έχει, όμως, τη δυνατότητα να κλέψει δύο ακόμη παίκτες, καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts. Έτσι συνολικά, στην επόμενη φάση, στα Battles, κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχτηκαν συνολικά 36 τραγουδιστές στη σκηνή του μουσικού talent show.

Οι διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα, που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση:

• Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Άννα Καπόνε Πάπας, Ελπίδα Γαδ, Λάμπης Γιακουμάκης.

• Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Κωνσταντίνος Φραντζής (τον "έκλεψε" από τον Σάκη Ρουβά), Erika Soteri, Στέφανος Χριστοφόρου (αδελφός του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου), Αποστόλης Διαμαντόπουλος.

• Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Νάσος Νικολαΐδης, Θαρρενός Περίδης, Κάλλια Γκρίνια.

• Ομάδα Σάκη Ρουβά: Γιώργος Χουβαρδάς, Χριστίνα Παπαδοπούλου (την "έκλεψε" από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Μαρίνα Μεμουσάι, Μανώλης Βασιλάκης.

Δείτε στην playlist που ακολουθεί τα 36 βίντεο με όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Ολόκληρο το επεισόδιο στον ΣΚΑΪ