Breaking News

Β. Χατζηβασιλείου: «Η πρόταση του Alpha ήταν προσβλητική... Το καράβι βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω απ' αυτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Κάν' το να συμβεί τώρα!» η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην Έμυ Λιβανίου και την Huffington Post Greece.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για το «κόψιμο» της επιτυχημένης της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», που παρουσίαζε για 14 χρόνια. 

Συγκεκριμένα, είπε για την αποχώρησή της από τον Alpha, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το 10ο λεπτό και μετά:

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα, αλλά δεν έχει σημασία... Αυτό που μου πρότειναν να κάνω από τον Alpha εμένα δεν μου άρεσε καθόλου: ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο - φυσικά - δεν είναι για να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση... Η πρόταση ήταν για τηλεπαιχνίδι καθημερινό, στην απογευματινή ζώνη...

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι, που πήγαινε με μια πολύ ωραία ροή. Είχε έναν πολύ ωραίο πλου αυτό το καράβι. Μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Είπα "Προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας" και βγήκα από το καράβι, ενώ είχε καλό πλου, ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω απ' αυτό...»

Επίσης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει την εβδομαδιαία επαφή με τον κόσμο, μέσω του καναλιού της που ετοιμάζει στο Youtube.