Breaking News

«Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Γαλανός - Ο καβγάς του με την Αλίκη στην πρώτη συνεργασία τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μήνα πριν ο Νίκος Γαλανός είχε δηλώσει: «Με το που τελείωσα τη σχολή με έβγαλε η Τζένη Καρέζη στο θέατρο κατευθείαν. Θα' λεγα ότι "ευθύνεται" που είμαι ηθοποιός. Μετά δούλεψα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για πολλά χρόνια. Με την Αλίκη η πρώτη μας συνεργασία ήταν στο κινηματογράφο, κάναμε την ταινία "Ένα αστείο κopiτσι". Με ρώτησε "Θα κόψεις το μουστάκι σου;". Λέω "Εντάξει, να το κόψουμε". Δεν ξέρω γιατί ήθελε να το κόψω...».

Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Γαλανός φιλοξενήθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω», όπου μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου για τις μεγάλες στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του διαδρομής. Επίσης, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Της Αλίκης της άρεσε να φλερτάρει με όλο τον κόσμο. Δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι, μείναμε φίλοι. Δεθήκαμε πολύ με την Αλίκη, υπήρξε πραγματική φιλία μεταξύ μας. Εγώ τη σεβάστηκα ακόμα και μετά το θάνατό της. Δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα - έτσι κι αλλιώς - για κανέναν άνθρωπο...

Όταν έπαιζα στην "Ιστορία του Ιρκούτσκ" με τον Κώστα Καζάκο και τη Τζένη Καρέζη, στη Τζένη μιλούσα στον πληθυντικό. Με την Αλίκη υπήρξε αυτή η χημεία στην πρώτη μας συνεργασία, στην ταινία "Ένα αστείο κopiτσι", αλλά συγχρόνως υπήρχε και μια κόντρα περίεργη. Από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε στον ενικό: Αλίκη - Νίκο.

Οπότε μια μέρα, σε ένα γύρισμα, μου λέει "Να σε ρωτήσω κάτι, στη Τζένη μιλάς στον ενικό ή στον πληθυντικό;". Λέω "Όπα... εδώ κάτι δεν πάει καλά". Της λέω "Να σας πω κυρία Βουγιουκλάκη..." και μου απαντά "Εμένα δεν με πειράζει, δικαίωμά σου είναι. Εμείς συνεργαζόμαστε, εδώ είσαι συμπρωταγωνιστής μου, εκεί στο θέατρο είσαι με τη Τζένη...".

Της είπα "Στη Τζένη μιλάω τις περισσότερες φορές στον πληθυντικό, αλλά αν θέλετε σας μιλάω κι εσάς στον πληθυντικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα". 

Και τσακωθήκαμε, σε σημείο να έχουμε μετά εpωτικές σκηνές κι εγώ να την αποκαλώ "κυρία Βουγιουκλάκη". Μέχρι που ξέσπασε μετά από 3-4 γυρίσματα, με έβpισε και ηρεμήσαμε».

Δείτε τη συνέντευξη.