Breaking News

Γεροντιδάκης: «Δεν θα ήθελα να έχω το ρόλο του καλού στις Άγριες Μέλισσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε στο πλατό του Πρωινού τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον τηλεοπτικό Μελέτη, αγαπημένο «κακό» της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Το μάτι του είδατε πώς έγινε ε; Θα μου επιτεθεί! Έχεις λίγο το βλέμμα το περίεργο βέβαια...» του είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να απαντά στην παρουσιάστρια:

«Όχι, δεν θα ήθελα να έχω έναν καλό ρόλο στη σειρά. Οι κακοί έχουν, αυτό που λέμε, πολύ ζουμί για να τους ψάξει ένας ηθοποιός και να δουλέψει πάνω σ' αυτούς. Επίσης, ο κακός δεν είναι ένα μονόπλευρο πράγμα, αλλά έχει κίνητρα».

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήμουν στην Προεδρική Φρουρά. Έχω ύψος 1.92 μ. Δεν έπαιξα μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ, αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς, στη Γ' Γυμνασίου. Ήμουν κοντός τότε, 1.63 μ. Πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι... Πονούσα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Ήταν φρικτός ο πόνος γιατί μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Είχα φρικτούς πόνους και δεν ήξερα από τι είναι. Μια μέρα είπα στη μητέρα μου "Πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω"».

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό για το ρόλο του και τη σειρά του ΑΝΤ1.