Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 10 - Η «επική» μετακίνηση, ο νέος φίλος της Αντελίνας και τα νεύρα του Χάρη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την κουδούνα του νεροβούβαλου από την Καμπότζη στις αποσκευές τους, στο επεισόδιο της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου οι 2 σεφ, Χρήστος και Παντελής, κατέφθασαν στον εξωτικό Μαυρίκιο. Κι ενώ νόμιζαν ότι ήρθε η στιγμή να χαλαρώσουν στο πολύ εντυπωσιακό ξενοδοχείο, σύντομα ανακάλυψαν ότι η 1η τους αποστολή ήταν να εργαστούν ως υπάλληλοι! Ο Παντελής ενθουσιάστηκε καθώς μπορούσε να συνεννοηθεί στα γαλλικά, αλλά στέφθηκαν με επιτυχία οι προσπάθειές τους;

Η 2η αποστολή τους ήταν αρκετά διαφορετική καθώς κλήθηκαν να κάνουν υποβρύχια βόλτα στο βυθό του νησιού, αναζητώντας λίγα... φύκια για τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο ταξίδεψαν στο Σαντιάγο της Χιλής, γνωρίστηκαν με τους Μαπούτσε και συμμετείχαν στα παραδοσιακά παιχνίδια τους.

Στη συνέχεια, στη 2η αποστολή τους πήγαν για αναρρίχηση στις Άνδεις, όπου έμαθαν τι είναι το καραμπίνερ, που τους ζήτησε ο Πέτρος  να πάρουν μαζί τους.

Η Αντελίνα και ο Χάρης προσγειώθηκαν στην Αγία Πετρούπολη, όπου η 1η αποστολή τους ήταν να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ. Το τόλμησαν τελικά και ποιος τα κατάφερε καλύτερα;

Στη 2η αποστολή, ο Χάρης επέλεξε να μην συμμετέχει, ενώ η Αντελίνα μεταμορφώθηκε σε χορεύτρια Καλίνκα και προσπάθησε μόνη της να φέρει εις πέρας την αποστολή και να πάρει μια μπαλαλάικα από έναν μουσικό.

Νωρίτερα το ζευγάρι μετακινήθηκε με ένα όχημα τύπου τανκ. Η Αντελίνα προσέγγισε τον οδηγό με μοναδικό τρόπο και απόλαυσε τη διαδρομή, όχι όμως και ο σύζυγός της, που έδειξε να εκνευρίζεται καθώς στριμώχτηκε στην πίσω θέση, ενώ στο τέλος δυσκολεύτηκε να βγει από το όχημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την Αντελίνα και το Χάρη Βαρθακούρη. Ολόκληρο το επεισόδιο στο 2ο βίντεο.