Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 12 (Τελικός) - Νικητές η Αντελίνα και ο Χάρης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του Globetrotters προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναδεικνύονται οι μεγάλοι νικητές.

Ένας προορισμός είχε μείνει για κάθε ομάδα, πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Κατάφεραν να έχουν μια καλή ψαριά και να πάρουν το αγκίστρι, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης; Οι δύο σεφ αποφάσισαν να στήσουν μπάρμπεκιου στο δρόμο κι ενώ ο Χρήστος έψηνε ψάρια, ο Παντελής βούτηξε στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ - Άγγελος έφτασαν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους έστειλε σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα τη μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν και πήγαν για κατάδυση με καρχαρίες, με στόχο να φέρουν πίσω τη μάσκα, που φόρεσαν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Τελικός προορισμός των Globetrotters ήταν η Αθήνα. Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria, μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους και αγωνιούσαν για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκρινε τα τρία ζευγάρια, αφού πρώτα έλεγξε αν συγκέντρωσαν όλα τα αντικείμενα που τους ζητήθηκαν από όλους τους προορισμούς που επισκέφτηκαν.

Νικητές είναι η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, που θα προσφέρουν το χρηματικό έπαθλό τους, τα 30.000 ευρώ, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων.

Ο Χρήστος με τον Παντελή θα προσφέρουν 10.000 ευρώ στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», ενώ το ίδιο χρηματικό ποσό θα προσφέρουν ο Στέλιος με τον Μιχαήλ - Άγγελο στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε τον τελικό.