Breaking News

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μέλλον της σειράς «Κρατάς μυστικό;» και το σχόλιο για τον Ντάνο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τι θα επέλεγε να παρουσιάσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου... το Big Brother, το My Style Rocks ή το Dancing With The Stars; Θα ολοκληρωθεί πρόωρα η σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;»; Πώς κρίνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως ηθοποιό; Η  Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε στην κάμερα του «Μεσημέρι #YES»:

«Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή στο να παρουσιάσω ένα πρόγραμμα σαν το Big Brother. Μεταξύ My Style Rocks και Dancing With The Stars θα επέλεγα το δεύτερο γιατί το γνωρίζω πολύ καλά...

Η ενημέρωση που έχουμε από τον Alpha για τη σειρά "Κρατάς μυστικό;" είναι ότι θα ολοκληρωθούν τα επεισόδια νωρίτερα. Εμείς - ούτως ή άλλως - είχαμε ξεκινήσει για 15 επεισόδια, τα οποία γυρίσαμε και προβάλλονται. Το τι θα γινόταν μετά δεν ήταν εξ αρχής συμφωνημένο. Μας ενημέρωσαν ότι θα γίνουν λιγότερα από 15 επεισόδια για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τώρα, αν έπρεπε να έχουν γίνει άλλοι χειρισμοί από το κανάλι, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός στο "Αν ήμουν πλούσιος". Είναι πολύ καλύτερος από το "Τατουάζ" και βελτιώνεται συνεχώς.»