Breaking News

Gwyneth Paltrow - Brad Falchuk - Chris Martin - Dakota Johnson: Πρώην και... νυν στα χιόνια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Gwyneth Paltrow είχε παντρευτεί το 2003 τον μουσικό Chris Martin - συνιδρυτή και τραγουδιστή της βρετανικής ροκ μπάντας Coldplay - και απέκτησαν δύο παιδιά. Το Μάρτιο του 2014 έγινε γνωστό ότι χώρισαν, με το διαζύγιό τους να εκδίδεται περίπου δύο χρόνια μετά.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Gwyneth Paltrow είχε παντρευτεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον αρραβωνιαστικό της Brad Falchuk (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός) στο σπίτι της στα Hamptons, στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Από την άλλη ο Chris Martin είναι μαζί με την γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Dakota Johnson. Η  σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε στις αρχές του 2018. Φήμες, που κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι και τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, τελικά διαψεύστηκαν...

Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που αποδεικνύει και η απόδρασή τους στα χιόνια. Οι δυο τους βρίσκονται με τα παιδιά τους (τον 13χρονο Moses και την 15χρονη Apple) για διακοπές στο χιονισμένο Aspen του Colorado.

Μαζί τους είναι και ο σύζυγος της Paltrow, ο Brad Falchuk και η σύντροφος του Martin, η Dakota Johnson.

Στις φωτογραφίες από χθεσινή έξοδό τους για σκι, που ήρθαν στη δημοσιότητα και δημοσιεύει η Daily Mail, απουσιάζει ο Brad Falchuk και η 15χρονη Apple.

Αργότερα η Dakota Johnson και η Apple καταγράφηκαν μαζί και οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της στενής σχέσης που έχουν...