Breaking News

GNTM 2 - Άννα Χατζή: «Θέλω να γίνω εγκληματολόγος - μοντέλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το GNTM, η Άννα Χατζή ξέσπασε σε κλάματα. Η 19χρονη κοπέλα δεν μπορούσε να ηρεμήσει για αρκετή ώρα, παρά τις προσπάθειες των συμπαικτριών της.

Στη δοκιμασία αποχώρησης η Κάτια Ταραμπάνκο, που είχε  το κομβικό αβαντάζ, αντιστοίχισε το συναίσθημα, που χρειάστηκε να εκφράσει η κάθε κοπέλα στο σετ της.

Σήμερα η Άννα Χατζή φιλοξενήθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου τόνισε ότι πίστεψε πως θα αποχωρήσει η Κέισι Μίζιου, η οποία ήταν έτοιμη να τα παρατήσει στη δοκιμασία. 

Επίσης, επισήμανε για την Κάτια: «Δεν θεωρώ ότι η Κάτια με χαντάκωσε. Της το είχα ζητήσει κιόλας να μου δώσει τον θυμό. Γενικότερα έχω χαρακτηριστεί ως η πιο νευρική παίκτρια. Οπότε είπα στην Κάτια "Δώσ' το μου γιατί το έχω ούτως ή άλλως έμφυτο μέσα μου". Τα πήγα μια χαρά, αλλά τους φάνηκε υπερβολικό..».

Μεταξύ άλλων, η Άννα είπε ότι σπουδάζει Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,  ενώ θέλει να κάνει μεταπτυχιακό στην... Εγκληματολογία.

«Θέλω να γίνω εγκληματολόγος - μοντέλο» είπε με χιούμορ στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε το βίντεο.