Breaking News

Greece’s Next Top Model 2: Επεισόδιο 25 - Αποχώρησε η Ασημίνα Χαρίτου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Εμμανουέλα Μάινα δεν εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε και αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του GNTM, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου οι έντεκα υποψήφιες του διαγωνισμού φωτογραφήθηκαν σε beauty shots, αφού βούτηξαν σε ένα δοχείο με νερό και... μήλα!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε τα «κλικ» και απαθανάτισε τα μοντέλα, καθώς πόζαραν ως πανέμορφες γυναίκες με το φρούτο στο στόμα. Νικήτριες της φωτογράφησης ήταν η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπάνκο, που απόλαυσαν ένα cocktail night out με καλεσμένο τον Δημήτρη Σκουλό.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κopiτσια μεταμορφώθηκαν σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ. Οι πόζες στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου μόνο με εσώpoυχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκόλεψαν ακόμα και κopiτσια, τα  οποία έχουν εκθειαστεί για τον επαγγελματισμό τους.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου χρησιμοποίησε το αβαντάζ της, ελπίζοντας αυτή τη φορά να... το κάνει σωστά. Στο πλατό τα προγνωστικά για την αποχώρηση ήταν ανάμεικτα...

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα Χατζή. Η Ασημίνα Χαρίτου για μία ακόμη φορά βρέθηκε στις τρεις κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να παραμείνει και αποχώρησε από το σπίτι του GNTM, με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Χατζή να μην κρύβουν τη συγκίνησή τους...