Breaking News

GNTM 2: Επεισόδιο 30 - Αποχώρησε η Χαρά Παππά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Άννα Χατζή, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα - Μαρία Ηλιάδου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου έφτασε η πολυπόθητη στιγμή για τη χρυσή 5άδα του GNTM, καθώς επόμενη στάση ήταν το Μιλάνο. Τα κopiτσια προσγειώθηκαν ομαλά στη νέα τους διεθνή πραγματικότητα, καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου φρόντισαν να τους δώσουν μια γερή γεύση ιταλικής μόδας και αισθητικής.

Ένας οίκος υψηλής ραπτικής, μια boutique υψηλής αρωματοποιίας και το εργαστήρι της master tailor των μεγαλύτερων Ιταλών σχεδιαστών, αποτέλεσαν τις στάσεις ενός ιδιαίτερου fashion tour. Ο τελικός προορισμός, όμως, τους επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη: στο showroom του οίκου Βlumarine οι κριτές συνάντησαν τα κopiτσια για να τους ανακοινώσουν πως η 1η δοκιμασία αποχώρησης, επί ιταλικού εδάφους, θα πραγματοποιηθεί άμεσα, αποτελούμενη από δύο μέρη.

Μετά από μια περιήγηση στο χώρο και μια γνωριμία με τη φιλοσοφία του οίκου, τα κopiτσια ξεκίνησαν fitting, καθώς η κάθε μία έκανε πασαρέλα με 4 διαφορετικά looks από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Το άγχος και η αγωνία δεν έλειψαν, ενώ οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο.

Στη φωτογράφηση, που ακολούθησε, οι top 5 προσπάθησαν να βγάλουν στο φακό το απόλυτο ‘Βlumarine girl’. Αυτό ήταν και το κλικ, που έφτασε στους κριτές και ολοκλήρωσε την ετυμηγορία τους.

Γεμάτη εμπειρίες η πρώτη μέρα στο Μιλάνο. Για μία, όμως, κοπέλα ήταν και οι τελευταίες στιγμές της στο διαγωνισμό. Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, καθώς οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model...