Breaking News

GNTM 2: Επεισόδιο 31 - Αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου - Η τριάδα του τελικού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε αποχωρήσει από το GNTM η Χαρά Παππά κατά τη δοκιμασία στο Μιλάνο. Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα - Μαρία Ηλιάδου.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου, η επόμενη μέρα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ξεκίνησε με μυστηριώδεις και συνοπτικές διαδικασίες.

Οι 4 καλύτερες του διαγωνισμού, που κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, κλήθηκαν να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήpες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου.

Η απόγνωση, ο θρήνος, η εξάντληση και η συνειδητοποίηση ήταν τα 4 συναισθήματα, που έπρεπε να αποδώσει η κάθε κοπέλα, με την Άννα - Μαρία να είναι η υπεύθυνη για τη διανομή των ρόλων.

Η επιβλητική ατμόσφαιρα, αλλά και η εντυπωσιακή απόδοση των κopιτσιών, τόσο ως πρωταγωνίστριες όσο και ως κομπάρσοι, ενθουσίασαν τους κριτές, σε ένα γύρισμα, που η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Τα πράγματα άλλαξαν ύφος και διάθεση στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου υποδέχτηκαν τις 4 εκλεκτές στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα concept, που συνδύασε δυναμισμό και aισθησιασμό. Ως σeξι μηχανικοί των pit stop, τα κopiτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα. Το  αποτέλεσμα ικανοποίησε για μια ακόμα φορά τους κριτές και το ταξίδι έκλεισε με την καλύτερη επίγευση.

Η επιστροφή στο σπίτι του GNTM επιφύλαξε μια έκπληξη στα μοντέλα, καθώς τους περίμεναν δώρα, άρωμα Χριστουγέννων, αγαπημένοι καλεσμένοι αλλά... και τελευταίες εντάσεις.

Η αποκάλυψη των φωτογραφιών στο πλατό υπογράμμισε το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα επίδοξα top models. Το GNTM, όμως, είναι διαγωνισμός και έχει 3 μόνο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό, που θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Οι 3 κοπέλες που πέρασαν στον τελικό είναι: η Άννα - Μαρία Ηλιάδου, η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Από το GNTM αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου...