Breaking News

Η εξομολόγηση της Έλενας Ράπτη για το γάμο της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Ράπτη είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο ότι παντρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο λίγο καιρό πριν και συγκεκριμένα το Μάιο του 2019. 

Η ίδια δεν είχε αποκαλύψει το όνομα του συζύγου της, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι πρόκειται για το σωματοφύλακα της Κίμωνα Μπάλλα.

Τον Οκτώβριο είχε πει στην κάμερα του Πρωινού: «Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου και την οικογένειά μας. Δεν το είπα γιατί ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω τότε με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου».

Χθες, Σάββατο, η όμορφη βουλευτής της ΝΔ φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», όπου μίλησε για τη ζωή της και το γάμο της.

«Μετά το γάμο η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να συνυπάρξεις με έναν άλλον άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου.