Breaking News

Η εξομολόγηση της Τζίνας Αλιμόνου: «Από την πρώτη σκέφτηκα ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τη ζωή της μετά το διαζύγιό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, με τον οποίο η δικαστική διαμάχη δεν έχει ακόμα τελειώσει. Η ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη τέσσερα παιδιά. Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες και στρατό από νταντάδες... Μία κοπέλα έχω μόνο.

Όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο, γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι. Οπότε, εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Πραγματικά, ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τελικά τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ.

Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Το σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή, γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες - ακόμη αυτό δικάζεται - και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα. 

Δεν έχω σκεφτεί καν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα - εννοείται - και έχω ανάγκη να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις.

Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου και να μπουν οι νέες βάσεις, γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών.

Εννοείται ονειρεύομαι να έχω μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ό,τι συμβαίνει, θεωρώ ότι είναι και δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι, βέβαια, αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις πριν 12-15 χρόνια. Μετά αλλιώς εξελίσσονται οι άνθρωποι.

Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο, αλλά είμαι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνω...».