Breaking News

Ιλένια Ουίλιαμς για χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θέλαμε διαφορετικά πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε στο Πρωινό τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς... «Οι άνθρωποι έτσι είναι, μετά από κάποια χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί... Ούτως ή άλλως την αγαπώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα» είχε πει τότε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Χθες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία είπε - μεταξύ άλλων - για το χωρισμό τους:

«Έτσι δεν είναι τα πράγματα στη ζωή; Έτσι δεν έρχονται; Ή προχωράς ή σταματάς.... Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, άλλωστε αυτό είπε και ο Δημήτρης στον αέρα... Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου...

Μάλλον θέλαμε διαφορετικά πράγματα... Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πάρα πολύ βάση στη δουλειά μου, σ' αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω λίγο να δω και την Ιλένια. Επειδή έκανα πάντα λίγο πίσω αποφάσισα να κάνω και λίγο μπροστά. Για μένα θα το κάνω, όχι για να φανώ περισσότερο ή να με αποδεχτεί ο κόσμος. Ήθελα να αποσπαστεί το κομμάτι "Ιλένια" από την τηλεόραση, τη σχέση και τον μπαμπά...»

«Δεν ήταν η πρώτη σου προτεραιότητα να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά» επισήμανε η Τατιάνα Στεφανίδου, με την Ιλένια να απαντά: «Μπορείς να το πεις κι έτσι...».

Δείτε όσα είπε για το χωρισμό της στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».